11 de agosto de 2005

Programes de sexe

Ultimament s'han posat de moda els programes de sexe. No en sóc un expert però crec que el tema va començar amb un programa que feia la Lorena Bernal a los 40 principales. He de reconeixer que, en l'època en que per les nits escoltava El Larguero, algún cop l'havia escoltat. Hi havia penya que explicava o preguntava absolutes barbaritats, rollo El Diaro de Patrícia ( programa de culte ).

Aquest format de programa es va traslladar a la tele amb la mateixa protagonista com a conductora. Suposo que s'ha de demostrar a l'españolito de pie que som molt liberals i que podem parlar d'aquestes coses per la tele i tot. La veritat és que no he vist el programa tret de les perles que posen als programes de zapping, així que tampoc puc opinar molt.

El tema és que es veu que això s'ha posat de moda i tothom ha de demostrar que és molt liberal (que també ho podrien demostrar amb altres coses... ) i ara tothom fa programes de sexe. A TV3 el fa una noia de bastant bon veure, amb lo que es dedueix que és una experta en el tema, i per CityTV el fa una mossa que fa concursar en el programa aquell que van fer a Tele5 intentant imitar a Operación Triunfo... Popstars o algo així crec que es deia. La mossa també fa pinta de ser bastant experta en aquests temes.

Doncs resulta que en aquest programa feien tres preguntes al convidat i les mateixes tres a gent del carrer per veure què responien. Una de les preguntes era: "Què és el clitoris?". En general la gent responia coses normals i corrents fins que li va arribar el torn a una noia, perquè no dir-ho, bastant txolita. La seva resposta va ser: "Lo que nos dá gusto a las tias... lo que nos gusta que nos coman". Pa' flipar.

Un altre dia, si voleu, podem parlar de per què aquests programes sempre els han de presentar ties que estan boníssimes, tinguin o no tinguin idea de sexe, i no paios gordos que hagin fet un doctorat sobre el tema...

2 comentarios:

prefierobollitos dijo...

"que no he vist, però..."
"que crec que es diu..."
"que m' han dit que..."

a qui vols enganyar...


Frase a aportar per aquests programes que no veig per que no tinc tele... "dime de que presumes y te dire de que careces"

-jo avui ho fet 6 cops!

vgaltes dijo...

Pos si t'explico els cops que ho he fet jo ultimament fliparies....